Διαχειριστείτε τις αποδείξεις σας!
Εύκολα - Γρήγορα - Δωρεάν!

1

Καταχώριση Αποδείξεων

Εισάγετε στο σύστημα όλα τα στοιχεία των αποδείξεών σας, εύκολα και γρήγορα. Προετοιμαστείτε για τη φορολογική σας δήλωση...

2

Παρακολούθηση Στοιχείων

Παρακολουθήστε καθημερινά την ανάλυση και την πρόοδο των εξόδων σας. Κάντε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας και ελαττώστε τα έξοδά σας!

3

Εξαγωγή Στοιχείων

Κάντε εύκολα και γρήγορα εξαγωγή όλων των στοιχείων σας σε όλες τις υποστηριζόμενες μορφές (εκτύπωση στον εκτυπωτή σας, PDF, Excel)

Κάντε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ!

Καλώς ήλθατε στο taxfriend.gr!

Το taxfriend.gr αποτελεί έναν φορολογικό φίλο που μιλάει τη 'γλώσσα' του πολίτη.

Σχεδιάστηκε και προσφέρεται από τη SingularLogic Δωρεάν σε όλους τους φορολογούμενους.

Σε πρώτη φάση θα σας επιτρέπει να καταχωρείτε ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ τις αποδείξεις των δαπανών σας, που θα χρειαστεί να υποβάλλετε μαζί με τη φορολογική σας δήλωση, για το Οικονομικό έτος 2011. Ταυτόχρονα θα σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη συγκέντρωση και υποβολή των αποδείξεων.

Εσείς δεν έχετε παρά να εισάγετε στο σύστημα τα στοιχεία των αποδείξεων που συλλέγετε και το taxfriend.gr σας βοηθάει στην καθημερινή παρακολούθηση με χρήσιμα εργαλεία και λειτουργίες. Όταν έρθει η ώρα της υποβολής των στοιχείων, θα επιλέξετε ποιες και πόσες αποδείξεις θα συμπεριληφθούν στην τελική κατάσταση που θα υποβάλετε. Στη συνέχεια, με ένα κλικ το σύστημα θα δημιουργήσει την απαραίτητη κατάσταση και εσείς απλά θα την επισυνάψετε στην φορολογική σας δήλωση!

Σε επόμενη φάση το taxfriend.gr θα συμπεριλάβει χρήσιμες φορολογικές πληροφορίες με απλό και κατανοητό τρόπο, αλλά και εργαλεία για την καλύτερη διαχείριση του οικογενειακού σας προυπολογισμού.

Μην ξεχνάτε ότι το taxfriend.gr είναι ο δικός σας "φίλος" και δουλεύει αποκλειστικά για εσάς!

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε την ενότητα με τις συνήθεις ερωτήσεις κάνοντας κλικ εδώ.